crossorigin="anonymous"> Buca Belediyesi 91. İEF’de yerini aldı - Gölbaşı Manşet - Gölbaşı Haber - Gölbaşı Manşet – Gölbaşı Haber
11° Parçalı bulutlu

Buca Belediyesi 91. İEF’de yerini aldı

BUCA Belediyesi, kentin ticari ve kültürel hafızasını içinde barındıran 91.
Ekonomi - Ağustos 31, 2022 3:40 pm A A

BUCA Belediyesi, kentin ticari ve kültürel hafızasını içinde barındıran 91. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) yerini aldı. Belediye Başkanı Erhan Kılıç, 2-11 Eylül tarihleri arasında Buca’nın eşsiz tarihi ve kültürel dokusu ile Türkiye’ye örnek olan sürdürülebilir tarım projelerinin tanıtılacağı standa tüm ziyaretçileri beklediklerini söyledi. 

 

İzmir, bu yıl 91. İEF ile eş zamanlı olarak Kültürpark’ta dünyanın en büyük gastronomi fuarı Terra Madre’ye ev sahipliği yapacak. Buca Belediyesi de, 2-11 Eylül arasında düzenlenecek fuarda Uzun Havuz Belediyeler Sokağı’ndaki yerini aldı. 

 

ZEYTİN, BARDACIK VE ÜZÜM FİDANI DAĞITILACAK

Toplumun, doğanın ve ekonominin sürdürülebilirliği için projeler üreten Buca Belediyesi, belediyeye ait fidanlıkta yetiştirilen zeytin, bardacık ve Sultaniye üzümü fidanlarını katılımcılara armağan edecek. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, ilçenin tüm güzellikleriyle tanıtılacağı standa 7’den 70’e herkesi beklediklerini ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Ekonomi - 3:40 pm A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.

SON DAKİKA

Gölbaşı Manşet - Gölbaşı Haber
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.