Aksigorta’dan Servislet ile İş Birliği

Mobil uygulaması ile pazaryeri üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağını genişletmeye devam eden Aksigorta, Servislet ile iş birliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Aksigorta Mobil üzerinden alınacak kod ile yıl sonuna dek Servislet’ten online olarak yapılacak lastik alışverişlerinde kullanıcılara indirim sağlanacak.

 

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Aksigorta, pazaryeri üzerinden müşterilerine sunduğu hizmet ağına bir yenisini daha ekledi. Otomotiv sektöründe yer alan servis noktaları ve yedek parça markalarını dijitalleştiren bir girişim olan Servislet ile iş birliği gerçekleştiren Aksigorta bu kapsamda, Servislet üzerinden online olarak satın alınacak Michelin, BF Goodrich, Pirelli, Petlas, Dunlop, Falken ve Kormoran markalı lastik alışverişlerinde 7.000 TL’ye kadar 600 TL, 7.000 TL üzeri alışverişlerde ise 700 TL indirim sunacak. Aksigorta Mobil uygulamasından verilecek kod ile yararlanılacak kampanya, 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olacak.

 

Aksigorta’nın mobil uygulaması, müşteriler için diğer tüm kanallarla entegre olacak dijital bir hizmet noktası sunuyor. Bu sayede müşterilere çoklu kanal özgürlüğü sağlaması ve Aksigorta’nın farklı sektörlerdeki iş birlikleriyle müşterilerine daha fazla değer yaratabilmesinin yanı sıra acente ve müşteri arasında yeni bir ilişki kurma biçimi sağlayacak dijital bir platform olmasıyla öne çıkıyor. Servislet’in yanı sıra GastroClub, Autoking, Züber, DogGo, Kidolog, Petopy, Pronet, e-taşın ve lastik.com.tr ile iş birliği gerçekleştiren Aksigorta, Aksigorta Mobil üzerinden müşterilerinin olası risklerine karşı önleyici destekler sunmayı amaçlıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni