Deposite Outlet Mall’de Garaj Günleri Başladı

365 gün indirimin adresi Deposite Outlet Mall’de Garaj Günleri başladı. 11 – 21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek indirim günlerinde alışveriş severler, ulusal ve uluslararası markalara outlet fiyatlarla sahip olma şansını yakalayacak.  

 

Avrupa yakasının gelişim bölgesi olan İkitelli ve Başakşehir’in buluşma noktasında bulunan Deposite Outlet Mall’ün beklenen Garaj Günleri başladı. Ailecek bütün ihtiyaçların alınacağı ve moda severlerin dolaplarını yenilemek için bekledikleri indirim günleri birbirinden özel markalarla 10 gün sürecek.

 

Yılda iki kez otopark alanında “indirim üzerine indirim” mottosuyla düzenlenen Garaj Günleri etkinliği, 11 – 21 Kasım tarihleri arasında aralarında Boyner, LC Waikiki, FLO, Kiğılı, Lufian gibi ünlü markaların olduğu 30’u aşkın marka inanılmaz fiyatlarla alışveriş imkanı sunacak. 

 

Deposite Outlet, ulusal ve uluslararası Nike, Puma, Altınyıldız, Mavi, Boyner Outlet, Paulmark, LC Waikiki gibi seçkin markalarıyla İstanbul ve Başakşehir’in en dikkat çeken kazançlı alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor. Keyifli ve sosyal bir alışveriş alanı sunmak adına 30 milyon TL’lik bir yatırımla yenilenen Deposite Outlet Mall müşterilerine özgün bir alışveriş deneyimi sunuyor. Çocuklarında düşüldüğü AVM’de Avrupa yakasının en büyük açık oyun parkı PARKY ile çocuklar da eğlence dolu zamanlar geçirebiliyor.

 

En lezzetli mola

Ziyaretçilerin alışveriş günlerini tatlandırmak üzere restoran, cafe, büfe ve yöresel lezzetlerden oluşan mağazalarda outlet içinde yer alıyor. Köfteci Yusuf, Nokul, Mersinli, Pizza Hut, Köşkeroğlu, Mise, Palmedo, Sarıyer Metro Börekçisi ve Starbucks mağazaları yanı sıra kırtasiye alışverişleri için Avansas ve market ihtiyaçları için File market hizmet veriyor. Havadar ortama sahip bahçede yemek molaları, iş yemeği toplantıları ve bilgisayar başındaki mesailerde ziyaretçiler nefes molaları da verebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni