Emirates, Aralık ayından itibaren Auckland ve Kuala Lumpur için aktarmasız A380 seferlerine yeniden başlıyor

Yolcuların bir sonraki tatilleri için plan yapmak üzere harekete geçtiği bu dönemde, Emirates 1 Aralık’tan itibaren Auckland ve Kuala Lumpur çıkışlı ve varışlı aktarmasız A380 seferlerini yeniden başlatacağını duyurdu.

 

Havayolunun hâlihazırda her iki şehre gerçekleştirdiği Boeing 777-300ER seferleri Auckland’a devam etmeden önce Kuala Lumpur’dan aktarma yapıyor. A380 uçuşlarının başlamasıyla iki şehir arasındaki aktarma noktaları kaldırılarak her iki şehir için Dubai çıkışlı ve varışlı direkt seferler başlayacak. Havayolunun uçuş programındaki bu en yeni güncellemeyle yolculara daha fazla esnek bilet seçenekleri ve ihtiyaç duydukları koltuk kapasitesi sunuluyor. Yeni seferler Emirates’in uçuş ağında seyahat etmek için daha fazla olanak sağlarken, seyahat süresini kısaltarak Avrupa, Ortadoğu, Güney Asya ve Afrika çıkışlı ve varışlı seyahatlerde daha hızlı bağlantı imkânı sunacak.

 

Dubai ve Auckland arasındaki aktarmasız seferler aynı zamanda 14.200km ile Emirates’in uçuş ağındaki en uzun sefer olma unvanını geri kazanacak ve dünyanın en uzun kesintisiz tarifeli ticari uçuşlarından biri olacak. 

 

Emirates’in Dubai’den Auckland’a direkt EK448 sefer sayılı uçuşu 10:05 kalkış yaparak ertesi gün 11:05’te varış yapacak. Dönüş seferi ise Auckland’tan 21:15’te kalkacak ve ertesi gün 05:25’te Dubai’ye varacak. Uçuş saatleri yerel saatlere göre belirtilmiştir.

 

Emirates’in Kuala Lumpur’a gerçekleştirdiği A380 seferi, EK 346 sefer sayısıyla Dubai’den 03:30’da kalkarak 14:35’te Kuala Lumpur’a varacak. EK 343 sefer sayılı uçuş ise Kuala Lumpur’dan 01:45’te kalkarak 05:05’te Dubai’ye varacak.

 

Havayolunun amiral gemisi A380’in Auckland ve Kuala Lumpur’a yeniden seferlere başlaması bu heyecan verici noktaları keşfetmek isteyen turistlere daha fazla seçenek sağlarken tüm sınıflardan yolculara A380’in ayrıcalıklı ürün ve hizmetlerini deneme şansı sunuyor. Yeni Zelanda kilit pazarlarda gerçekleştirdiği global bir kampanyayla görünürlüğünü artırmak amacıyla daha fazla ziyaretçi çekerek ülkenin sunduğu olağanüstü deneyimleri ve büyüleyici doğal cazibe merkezlerini yeniden yaşamaya teşvik ediyor. Emirates kısa bir süre önce Malezya Turizm Kurulu ile Malezya’yı eşsiz bir tatil noktası olarak tanıtmak ve havayolunun uçuş ağındaki kilit pazarlardan ülkeye gelen ziyaretçi trafiğini geliştirmek amacıyla bir Mutabakat Zaptı (MoC) imzaladı. 

 

Emirates A380 deneyimi geniş ve konforlu kabinleri, Uçak İçi Dinlenme Salonu, First Class süitler ve Duş&Spa gibi yolculara gökyüzünde en iyi deneyimleri sunan ayrıcalıklı hizmetleriyle seyahat tutkunlarının gözdesi olmaya devam ediyor. A380 deneyimine daima ödüllü yolcu ağırlama hizmetleri, bölgesel lezzetlerden esinlenerek hazırlanmış özgün tatların yanı sıra 5000’den fazla eğlence kanalına yolcuların tek tıkla ulaşabileceği ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice eşlik ediyor.

 

Havayolu dünya çapında artan havayolu seyahati talebi doğrultusunda amiral gemisi A380 uçağını daha hızlı bir şekilde kullanıma sunuyor. Hâlihazırda tarifeli seferler 32 varış noktasına hizmet verirken ilerleyen haftalarda ve aylarda daha fazla seferin duyurulması bekleniyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni