Emirates, Batik Air ile ortak uçuş anlaşması imzaladı

Endonezya’daki 25 noktaya ulaşım sağlayan uçuşlar için bilet rezervasyonları açıldı

 

Batik Air ile uçuş ortaklığını kısa bir süre önce devreye sokan Emirates, tek bilet ve tek bir bagaj politikası doğrultusunda yolcularına Endonezya’da 25 uçuş noktasına bağlantı seçeneklerini genişletti.

 

Emirates, bu yeni anlaşmayla Batik Air ile Jakarta üzerinden Balikpapan (BPN), Denpasar (DPS), Medan (KNO), Manado (MDC), Padang (PDG), Surakarta (SOC), Surabaya (SUB) ve Makassar (UPG) varışlı sefer gerçekleştirilen 8 güzergâhı ortak uçuş kapsamına dâhil etti. Ayrıca, yapılan interline anlaşmasıyla Emirates yolcuları Jakarta ve Denpasar üzerinden Praya (LOP), Semarang (SRG), Sorong (SOQ) ve daha fazla şehre gerçekleştirilen seferlerle Endonezya’da 17’den fazla noktaya kolayca erişebilecek.

 

Hemen seyahat etmek için bilet rezervasyonları emirate, çevrimiçi veya doğrudan satış yapan seyahat acenteleri üzerinden yapılabilir.

 

1992 yılında Jakarta’ya ilk uçuşunu gerçekleştiren Emirates, 30 yılı aşkın süredir Endonezya’ya sefer gerçekleştiriyor. Havayolu , uluslararası turistlere ve iş seyahati yapan yolculara hizmet vermenin yanı sıra global pazarlar arasında temel ürünlerin hava taşımacılığını gerçekleştirerek Endonezya’nın seyahat ve ticaret sektörlerinin toparlanmasına ve büyümesine katkıda bulunmaya devam ediyor. Emirates bu yılın başında Endonezya’nın milli havayolu şirketi Garuda ile ortak uçuş anlaşmasını başlatarak yolcularına Jakarta ve Bali dışında Endonezya’da noktaya erişme imkânı vermişti.

 

Emirates'in hâlihazırda dünya çapında 26 havayolu ve iki demiryolu şirketi ile uçuş ortaklığı ve iş birliği anlaşmalarının yanı sıra dünya çapında 110 interline ortağı bulunuyor. Havayolu 6 kıtada 130’dan fazla uçuş noktasına gerçek anlamda global bağlantı imkânı sunuyor.

Emirates’in Seyahat ortaklıkları ve en yeni ortağı Batik Air hakkında daha fazla bilgi edinin.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni