Four Points by Sheraton yelken takımı, yelken yarışlarında ilk 2'ye girdi

“Mutlu çalışan, mutlu misafir” mottosunu misyon edinen Four Points by Sheraton ekibi, bu yıl gerçekleşen yelken yarışlarına da katılım gösterdi. Gemini Sailing bünyesinde kurulan takım, 8-9 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Bauisc trofesi 2. etabında 3-2-2 dereceleri alarak, genel sıralamada etabı 2. tamamladı.

Er Yatırım bünyesinde yer alan ve dünyanın en büyük uluslararası otel zinciri Marriott’un markalarından biri olan Four Points by Sheraton ekibi, 20 yıllık yarış ve yelken deneyimine sahip eğitmenlerden oluşan kadrosu ile yelken eğitimleri, workshoplar ve motivasyon etkinlikleri organize eden Gemini Sailing ile bu sezonda da özgürlüğe yelken açtı.

Etabı 2. sırada tamamladı

Yelken yarışlarında başarıdan başarıya koşan Four Points by Sheraton ekibi, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen yelken yarışlarında, büyük bir başarıya imza attı. 

8-9 Nisan tarihlerinde, Bauisc trofesi 2. etabında gerçekleşen 3 ayrı yarışta dereceye giren otel takımı, Cumartesi Coğrafi yarış ve Pazar günü yapılan 2 şamandıra yarışı sonucunda 3-2-2 dereceleri alarak genel sıralamada etabı 2. tamamladı. Yarışmanın 4. ayağı ise, 29 Nisan 2023 Cumartesi gerçekleşecek. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı