Hamile kadınlar en çok karpuz, çilek, erik ve kirazı aşeriyor

İbrahim Zengil ve Elif Zengil çiftinin işlettiği Dört Mevsim manavının müdavimleri arasında hamile kadınlar da yer alıyor. Hamilelik sürecinde bazı gıdalara duyulan isteğin daha da artması sonrası lezzet mekanlarının yolu tutuluyor.

Buca Çamlıkule’de yer alan Dört Mevsim Manavı’nda mevsime özel taze günlük meyve ve sebzeler yer alıyor. Zengil çiftinin işlettiği manavda temiz ve taze ürünler Bucalıların hizmetine sunuluyor. 

Bir ay önce açılan manav hakkında bilgi veren İbrahim Zengil, hamile kadınların özellikle erik, kiraz, çilek ve karpuz gibi meyveleri talep ettiğini belirtti. Zengil, “Siparişleri alıyoruz. 24 saat içinde istenilen ürünü depolarımızdan tüketicilerimize iletiyoruz” dedi.

 

DİJİTAL MANAV

Artık manav hizmetlerinin de dijitale kaydığını ifade eden Zengil, genç müşterilerin internetten siparişi tercih ettiğini vurguladı. Trendyol üzerinden verilen siparişleri özellikle seçtiklerini söyleyen Zengil, belli yaş üzerindeki vatandaşların ise görmediği ürünü almak istemediği için buraya gelip buradan alışverişlerini yapıyorlar. 

Her şeyin zamanında tüketilmesini tavsiye eden Zengil, aşermenin özel bir durum olduğunu bu nedenle tüm taleplere mevsimi olmasa bile karşıladıklarını söyledi. 

 

ASKIDA MEYVE ÇOK YAKINDA

 

Çok yakında askıda meyve uygulamasını hayata geçireceklerini ifade eden Zengil, herkesi uygulama başlar başlamaz askıda meyve uygulamasına katılmaya davet etti. 

 

CUMARTESİ GÜNLERİ HALK GÜNÜ

 

Cumartesi günleri halk günü yaptıklarını anlatan Zengil, pazara göre avantajlı fiyatlar sunduklarını ve tüm ürünleri seçme imkanı sağladıklarını anlattı. Fiyatlarımızın uygunluğunun bir nedeni de bizim bir aile işletmesi olmamız. Fiyatlarımızı görenler şaşırıyor. Yüksek kalitede ürünü uygun fiyata almak herkese cazip geliyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni