İSİB’ten Agro Food Drink Tech Fuarı’na Milli Katılım Organizasyonu

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), 18-20 Kasım tarihleri arasında Gürcistan’ın başkenti Tiflis şehrinde gerçekleştirilen Agro Food Drink Tech Fuarı’na milli katılım organizasyonu gerçekleştirdi. 

 

Gürcistan’da tarım ve bağlı teknolojiler alanındaki son gelişmeleri ve yenilikleri sunan tek endüstri ihtisas fuarı olan Agro Food Drink Tech Fuarı, bu yıl 20. kez düzenlendi. Gürcistan Çevre Koruma ve Tarım Bakanlığı Baş Bakan Yardımcısı George Khanishvili ve T.C. Tiflis Büyükelçisi Ali Kaan Orbay’ın açılış konuşmaları ile başlayan fuarda, İklimlendirme Sanayi’nden Soğutma ve Havalandırma sistemlerine yönelik ürünler sergilendi. Fuara Milli Katılım kapsamında Türkiye’den 6 firma iştirak etti. 

 

Gürcistan Çevre Koruma ve Tarım Bakanlığı Baş Bakan Yardımcısı George Khanishvili fuar açılışından sonra Türk firmaların stantlarını ziyaret ederek katılımcı firmaların yetkililerinden bilgi aldı. Bununla birlikte T.C. Tiflis Büyükelçisi Ali Kaan Orbay, T.C. Tiflis Ticaret Müşaviri Ahmet Darçın ve İSİB Yönetim Kurulu Üyesi Levent Aydın fuardaki stantları ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdi.

 

Agro Food Drink Tech Fuarı’na yapılan Milli Katılım organizasyonunun firmalarımız adına başarılı geçtiğini ifade eden İSİB Yönetim Kurulu Üyesi Levent Aydın şunları söyledi: “Gürcistan hem komşu ülke olması hem de ithalatının büyük kısmını Türkiye’den yaptığı için sektörel olarak bizim için de stratejik bir öneme sahip. Agro Food Drink Tech Fuarı her ne kadar ağırlıkta tarım ürünleri ve teknolojileri üzerine bir fuar olsa da soğutma sistemleri alanında yer alan firmalarımıza çok ciddi ticari bağlantı imkanı sundu. Milli Katılım organizasyonumuza katılan 6 firmamız yaptıkları görüşmelerde ihracata dönüşecek birçok bağlantı gerçekleştirdi. İSİB olarak tüm ülkelerde yaptığımız pazarlama, satış ve iletişim faaliyetleri ile ülkeler ve sektörler arası ilişkilerin daha da yukarılara çıkacağını ve ihracat hedeflerimizi daha da yükselteceğimizi düşünüyoruz. İSİB olarak her alanda ihracatçılarımıza destek olmaktan gurur duyuyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni