KuCoin Wallet, Yerel Takas İşlevini Devreye Aldı

Global kripto para borsası KuCoin, kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına çalışmalarına devam ediyor. KuCoin’in merkeziyetsiz cüzdan projesi KuCoin Wallet, son olarak yerel takas işlevini devreye aldı. KuCoin, bu yeni işlevle kullanıcılarına en düşük ücretlerle modern ve kullanışlı dijital varlık takası sağlamayı amaçlıyor.

 

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından KuCoin’in cüzdan hizmeti sağlayan yenilikçi ürünü KuCoin Wallet, yerel takas işlevini devreye aldı. Borsa devreye aldığı bu yeni işlevle kullanıcılarına en düşük ücretlerle, modern ve kullanışlı dijital varlık takası sunmayı hedefliyor.

 

KuCoin, 250'den fazla likidite kaynağının toplanmasının yanında kullanıcılarının en düşük oranlara erişim sağlaması için gayret gösteriyor. Borsa bu kapsamda; KuCoin Wallet uygulamasında, 1inch tarafından geliştirilen yenilikçi Pathfinder algoritmasını kullanıyor. Bugünkü noktaya gelmesi için 70 binden fazla kullanıcının geri bildirimine başvurulan uygulama, geliştirme için kapsamlı bir beta testinden de geçti. 

 

Devreye alınan yeni yerel takas işlevi, kullanıcıları üçüncü taraf hizmetlere ve borsalara yönlendirme aşamalarından kurtarırken, kullanıcıların tüm takas işlemlerini doğrudan KuCoin Wallet üzerinden gerçekleştirmelerine olanak tanıyor. Ayrıca işlev,  merkeziyetsiz  cüzdan projesinin doğası gereği KuCoin Wallet’ın sunduğu üst düzey güvenlik önlemlerine sahip. Son gelişme ile ayrıca her işlemden yüzde 1 oranındaki platform ücreti otomatik olarak hesapa aktarılacak. Bunun sebebi ise KuCoin Wallet’ın gelişimini hızlandırmak ve gelecekte daha fazla işlev eklenmesini sağlamak. 

 

“Ürünümüzle her zaman tüm yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz”

 

Takas işlevinin devreye alınmasına ilişkin açıklamalarda bulunan KuCoin Wallet Başkanı Jeff Haul, “KuCoin Wallet ile her zaman tüm yatırımcı sınıflarının ihtiyaçlarına daha iyi çözümler sunmayı amaçlıyoruz. Bu noktada da swap, cüzdanların yüksek frekanslı bir özelliğidir. Merkeziyetsiz alanda DeFi çözümü üretme konusunda lider olan 1Inch ise Web-3 endüstrisindeki en popüler DEX toplayıcılarından biri. Bunları gözeterek, kullanıcılarımıza hem uygun maliyetli hem de sorun yaşamayacakları bir trading deneyimi sağlamanın yolu olan yerel entegrasyon yöntemi ile çalışıyoruz” dedi. Haul, KuCoin Wallet’ın Web3.’e açılan kapı olması sebebiyle, kullanıcılarımıza yüksek değer katabilecek en iyi Dapp’leri entegre etmeye devam etmek istediklerini de sözlerine ekledi. 

 

KuCoin Wallet’ın yaygınlaşması için Web-3.0 yolculuğunda kullanıcı deneyimini kolaylaştırmak büyük önem taşıyor. Borsa, ilerleyen zamanlarda da bu alandaki yeni hizmetlerini geliştirmeye devam etmeyi hedefliyor. Bununla birlikte kullanıcıya entegre 1inch protokolü genişledikçe, yeni eklenecek ağlardan ve likidite havuzlarından yararlanma imkanını artırma, kullanıcı deneyimini daha da iyileştirme ve ücretleri düşürme yeteneğini artırma konusunda kararlı. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni