OP, FLOW ve FIL tokenlar Bitlo’da

Kripto varlık platformu  Bitlo, gelecek vaad eden kripto para birimi OP tokenı listelerken; FLOW ve FIL tokenları da kullanıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. OP tokenın ardından önce FLOW, ardından FIL coin Bitlo’da listelenecek. Bu süreçte Bitlo, kendi ürünü olan altına endeksli stablecoin GRAMG tokenı da kullanıcılarına sunacak. 

 

OP token Bitlo’da

Bitlo, gelecek vaad eden kripto paraları Türk yatırımcılarla buluşturmaya devam ediyor. Popüler altcoinler arasında yer alan OP token da bunlardan biri. OP token, 5 Eylül 2022 Pazartesi günü Bitlo’da listelendi.

 

OP token, Ethereum (ETH) üzerindeki popüler Katman-2 ölçeklenebilirlik çözümlerinden Optimism protokolünün yerel kripto para birimi. Optimism, kendine özgü bir roll-up teknolojisi kullanarak işlemleri zincir dışında gerçekleştiriyor. Bu sayede işlemler Ethereum ağının yoğunluğuna takılmadan, çok daha hızlı ve maliyetsiz şekilde tamamlanıyor. 

 

2019’da kurulan Optimism protokolünün yerel kripto para birimi OP token, 31 Mayıs 2022’de bir airdrop ile piyasaya sürüldü. 18 Haziran 2022’de 0,4005 dolar ile şimdiye kadarki en düşük seviyesini gören OP token fiyatı, o zamandan beri 181’in üzerinde artış gösterdi. Bugün OP token borsalarda 1 doların üzerinde işlem görüyor. 

 

FLOW ve FIL coin yakında Bitlo kullanıcılarıyla buluşacak

Bitlo’nun listelemeye hazırlandığı diğer gelecek vadeden kripto paralar ise FLOW ve FIL coin. FLOW coin, 2 milyar dolara yaklaşan piyasa hacmi ile dikkat çekerken FIL token ise 150 milyon doların üzerindeki günlük işlem hacmiyle yatırımcıların ilgi alanına giriyor. 

 

FLOW coin, en popüler blok zincir ağlarından Flow’un yerel kripto para birimi. Flow blok zinciri özellikle NFT ve DeFi projeleri için sunduğu avantajlarla öne çıkıyor. Öyle ki en popüler NFT projeleri arasında yer alan NBA Top Shot, Flow ağında çalışıyor.

 

2017’de gerçekleştirdiği ICO ile 205 milyon dolar toplayan FIL token ise Filecoin projesinin yerel tokenı. Filecoin, merkeziyetsiz depolama hizmeti sunarak çevrimiçi depolama sistemlerinde bir devrime imza atmayı amaçlıyor. 

 

FLOW ve FIL coin, birçok uzman tarafından gelecek vadeden kripto paralar arasında gösteriliyor.

 

GRAMG ile altına kolayca erişin

Bitlo, yalnızca listelediği kripto paralarla değil, yenilikçi yaklaşımıyla da öne çıkıyor. Yakın zamanda listelediği Sepet Token’larının ardından Bitlo, şimdi de stablecoinlerini kullanıcılarıyla buluşturuyor. 

 

Bitlo tarafından üretilen GRAMG token, Avalanche blok zincirinde çalışan ve gram altın ile desteklenen teminatlı bir stablecoin. Üretilen GRAMG token kadar gram altın, Bitlo’nun güvenli kasalarında fiziki olarak bulundurulur. Bir akıllı sözleşme tarafından GRAMG token ile fiziksel gram altın arasındaki arz dengesi sürekli korunuyor. Böylece GRAMG tokenın fiyatının daima gram altına eşit olması sağlanıyor.

 

GRAMG token, dünyanın her yerinden kolayca ve güvenle alınıp satılabilir ya da transfer edilebiliyor. GRAMG token transferinde herhangi bir aracı kurum bulunmuyor. Bu özellikleri ile Bitlo stablecoini GRAMG, gram altına erişimi çok daha kolay ve maliyetsiz hale getiriyor.

 

GRAMG token çok yakında Bitlo üzerinden Türk lirası ile alınıp satılabilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni