Papara 14 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı

Papara, 14 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı. Papara geliştirdiği ürün ve hizmetlerde hızlı, kolay, hesaplı ve keyifli finans deneyimini odağına alıyor.

 

Papara 7/24 ücretsiz para transferi, fatura ödeme, cep telefonu sigortası, bütçe yönetimi, bağış ve bölüştür gibi ürün ve hizmetler geliştiriyor. Papara kullanıcıları tüm dünyada ve internette Papara Card ile harcama yapabiliyor. Cashback programı ile birçok markada harcadıkça anında nakit kazanabiliyor.

 

Kenci: “Papara, en çok kullanılan dijital ödeme sistemi konumuna ulaştı.”

Papara CEO’su Emre Kenci, “400’ü aşkın çalışanımız ile 14 milyondan fazla bireysel kullanıcımıza hızlı, kolay, hesaplı ve keyifli finans deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. Aralarında Uber ve Yandex gibi global şirketlerin yer aldığı 1.400’den fazla ticari kullanıcımıza iş süreçlerini kolaylaştıran çözümler sunuyoruz. BKM tarafından açıklanan BVA raporlarına göre ön ödemeli kart pazarında ve ön ödemeli kartlarda alışveriş hacminde 1 milyar TL'yi geçen alışveriş işlem hacmimiz ile lider konumdayız. İstanbulkart’a dijital bakiye yükleme işlemlerinde aralarında bankaların da olduğu tüm kanallar arasında ilk 3’te yer alıyoruz.” dedi.

 

Kenci sözlerine şöyle devam etti, “Dünyanın en büyük mobil uygulama pazar araştırmaları şirketi App Annie’nin yaptığı araştırmaya göre 2021 yılında Türkiye’de en aktif kullanılan finans uygulamasıyız. Araştırma şirketi Estima tarafından hazırlanan Ağustos 2022 Dijital Finansal Hizmetler Marka Bilinirlik ve Algı Araştırması’nın sonuçlarına göre en çok kullanılan dijital ödeme sistemiyiz. Kullanıcılarımıza benzersiz bir deneyim yaşatırken güvenliği esas alıyoruz. Uyum ve güvenlik ekiplerimizle en ileri teknolojileri kullanıyoruz. Tüm faaliyetlerimizi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ve Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK) denetimine tabi olarak gerçekleştiriyoruz.”

 

Papara, “LinkedIn En İyi Startup’lar 2022” listesinde ilk sırada

Papara, LinkedIn’in Türkiye’de ilk kez hazırladığı “LinkedIn En İyi Startup’lar 2022” listesinde ilk sırada yer aldı. KPMG tarafından Global FinTech 100'de listelenen ve VISA tarafından ‘En İyi FinTech Girişimi’ ödülüne layık görülen Papara ayrıca Türkiye’den seçilen 68’inci Endeavor girişimi. Dünyanın önde gelen FinTech topluluklarından Finovate tarafından düzenlenen 2022 Finovate Awards’da Papara ‘En İyi Mobil Ödeme Çözümü’ seçildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni