Pasaport Pizza, lider ve sembol marka seçildi

Hem lezzeti hem de aldığı ödüllerle dikkat çeken Pasaport Pizza, Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nin Lider Markası seçilirken ayrıca ‘Sembol Marka’lar arasında yerini aldı. 

 

Geçtiğimiz günlerde açıklanan İtibar Akademisi sonuçlarına göre ‘Sembol Marka’ seçilen Pasaport Pizza, önceki yıllarda da ‘Türkiye’nin En İtibarlı Pizza Markası’ seçilmişti. 

 

25 yıl önce İzmir’in Pasaport semtinde kurulan ve 1 yıl içinde franchise vermeye başlayan Pasaport Pizza, yerel lezzetler ile dünya konseptini birleştirdi. Türk damak tadına uygun pizzalar üreten firma, 25 yıldır kooperatif mantığıyla çalışarak kazandır kazan ilkesiyle büyümesini sürdürdü. Türkiye genelinde 200’den fazla şubesiyle milyonlarca tüketiciye hizmet veren firma lezzetini ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. 

 

PASAPORT PİZZA, TÜRKİYE’NİN ÖNCÜ VE SEMBOL MARKALARI ARASINDA

200’ü aşkın şubesiyle tüm Türkiye’de hizmet veren Pasaport Pizza Genel Müdürü Mükremin Özdemir, “İtibar Akademisi tarafından akademik bakış açısıyla 2011 yılından beri gerçekleştirilen marka algısı ve derecelendirme endekslerinde yer alan verilerin değerlendiriliyor. Değerlendirmeye göre ürün ve hizmet kalitesi, yönetim performansı, algılanan marka değeri ve müşteri memnuniyeti ekseninde hem sektörünün hem de ülkemizin öncü ve sembol markalarından biri olarak derecelendirildik. Bu başarıyı ilan etmekten gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ENDEKSİ’NİN LİDER MARKASI

Müşterilerini en çok memnun eden markalar arasında Pasaport Pizza’da yerini aldı. Beykoz Üniversitesi’nin akademik desteği ile Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl ilk kez yayımlanan, 26 bölgede ve 72 ilde 15 bin kişi ile görüşülerek gerçekleştirilen Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde, Pasaport Pizza ''Müşteri Memnuniyeti Endeksi'nin Lider Markası'' seçildi.
Lider Marka seçilen Pasaport Pizza’nın Genel Müdürü Mükremin Özdemir’de alınan ödüllerle ilgili olarak tüm pizza severlere, iş ortaklarımıza ve bayilere teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı