Pratik ve Hijyenik Kağıt Kedi Tuvaleti Türkiye’de Bir İlk Olarak Metro Türkiye Raflarında!

Plastik atıkların ve su kirliliğinin yarattığı çevresel sorunlara dikkat çekerek sürdürülebilirlik odağındaki çalışmalarına devam eden Metro Türkiye, 100 geri dönüştürülmüş kraft kartondan üretilen pratik ve hijyenik kağıt kedi tuvaletini kendi markası altında raflarına getirerek hayvanseverlere pratik çözümler sunarken çevresel sürdürülebilirliğe de katkı sağlıyor. 

 

30 yılı aşkın süredir tüm faaliyetlerinin merkezine sürdürülebilirliği koyan ve müşterileri için güvenilir alışverişin adresi olma amacıyla çalışmalarını sürdüren Metro Türkiye, yenilikçi ürünlerle ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda Metro Türkiye, 100 geri dönüştürülmüş kraft kartondan üretilen, hijyenik ve pratik ARO kâğıt kedi tuvaletini alışık olduğumuz kedi kumları yerine geri dönüştürülmüş kartondan kum formatında üretilmiş 7 litre kağıttan kedi kumu ve kağıt temizleme küreği ile birlikte hayvanseverlerin beğenisine sundu.

 

Türkiye’de bir ilk olarak 100 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen ARO kağıt kedi tuvaleti, içeriğinde plastik malzeme yer almamasıyla çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor. 

 

Hafif ve katlanabilir özelliği ile kedi tuvaletinizi bavulunuzda taşıyın

 

Tamamen geri dönüştürülmüş kraft kartondan üretilen kedi tuvaleti, emici kâğıttan üretilmiş kedi kumu, kumun dağılmasını önleyen tasarımı ve tuvaletin su geçirmez tabanı ile hem hayvan sahipleri hem de kedileri için hijyenik bir ortam yaratıyor. Aynı zamanda kurulumu oldukça basit ve hızlı olan tuvalet, hafif ve katlanabilir olması sayesinde sık seyahat eden hayvanseverlere ve kedilerine konfor da sunuyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı