Sektörün Yıldızları programı yeni kanalı Ekotürk TV’de izleyicisi ile buluşuyor

17 yıl gibi uzun bir süre önce, TGRT EURO’da yayın hayatına başladığında ilkeli ve kaliteli bir televizyonculuğu hedefine koyan Sektörün Yıldızları programı çizgisinden hiç sapmadan ECO Medya Grup çatısı altında başarılarına devam ediyor.

 

Yayın hayatına kattığı ilklerle adından çok söz ettiren ve sayısız ödül alan Sektörün Yıldızları programı 8 Ekim 2022’den itibaren Türkiye’nin ilk yerli ekonomi kanalı olan EKOTÜRK’ten izleyicilerine merhaba demeye hazırlanıyor.

 

Televizyon dünyasında uzun soluklu program yapmak her zaman zor olmuştur. Bunu çok iyi bilen Sektörün Yıldızları’nın yöneticileri, seyircisiyle buluşacak olan her programı en ince detayına kadar titizlikle hazırlayarak bugüne kadar hep daha güzeli yapabilmek için şartları zorladılar ve başarılarını perçinlediler.

 

Şimdi de Ekotürk  TV ile anlaşarak Sektörün Yıldızları programını ulusal bir kanalda devam ettirme kararı aldılar. Çünkü Ekotürk kanalını, Digiturk, Turksat, Turkcell TV Plus, Kablo TV, Vodafone TV ve D-Smart yayın platformları ile kesintisiz olarak yayın yaparak ekonomiye dair güncel tüm bilgileri seyircisiyle paylaşıyor. Bu detayları ve yayın yelpazesinin genişliğini dikkate alan Sektörün Yıldızları yöneticileri hiçbir fedakarlıktan kaçmadan bundan sonraki yayınlarını haftada 3 kez Ekotürk ekranlarından izleyiciyle buluşturacak.

Türkiye ve dünyadan ekonominin son dakika haberleri, gelişmeleri, analizleri, piyasalardaki son durum, finans ve girişim dünyası ile sisteme dair tüm merak edilenler 8 Ekim’den sonra Sektörün Yıldızları programı ile ekranlarda olacak.

Ekotürk TV’de ekranlara gelecek olan Sektörün Yıldızları programını kaçıranlar, aynı zamanda tüm dijital platformlarda yer alan iş dünyası ve ekonomi kategorisinde her ay yayınlanan ‘Sektörün Yıldızları’ dergisinden de rahatça ulaşabilirler. En başta Turkcell’in DERGİLİK – Türk Telekom’un ve Dijitalbasın’ın e-dergi bölümlerinden olmak üzere, ayrıca ECO Medya Grup sitesinin ana sayfasındaki e-dergi bölümünden dergi kapaklarına tıklayarak çevirmeli sayfa olarak dergi formatında da okuyabilirler. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni