TTI İzmir ve TTI Outdoor İzmir yarın açılıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 8-10 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de yapılacak TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, sektörün önde gelen temsilcilerini 16’ncı kez İzmir’de bir araya getirecek. 8-11 Aralık tarihlerindeki TTI Outdoor Kamp, Karavan, Tekne, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı ise doğaseverleri buluşturacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜRSAB desteği, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığında düzenlenen 16. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, dünyanın dört bir yanından turizm profesyonelleri ve ziyaretçileri ağırlamaya hazırlanıyor. Bu yıl onur konuğu ilin Antalya olduğu yarın açılacak TTI İzmir, ticari ve yatırım fırsatlarının yanı sıra etkinlikleri ve “sağlık turizmi” ile “kruvaziyer turizmi” alanlarıyla da dünya turizm trendlerini Fuar İzmir’de bir araya getirecek. İlk iki gün profesyonel ziyaretçilerini ağırlayacak fuar, son gün halka açık olacak. TTI İzmir’in tecrübesini arkasına alarak doğaseverlerin ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla geçen yıl ilk kez düzenlenen TTI Outdoor Kamp, Karavan, Tekne, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı ise dört gün boyunca halkın ziyaretine açık olacak.

TTI İzmir’de ve TTI Outdoor İzmir’de neler olacak?
A ve B hollerinde yapılacak TTI İzmir’de bakanlıklar, valilikler, belediyeler, seyahat acenteleri, tur operatörleri, turizm büroları, oteller ve konaklama tesisleri, havayolları, turizm taşımacılığı, seyahat teknolojileri ve yazılımları gibi birçok kurum ile sektörden katılımcı yer alacak. TTI İzmir gösteriler, sergilerin yanı sıra alanında uzman isimlerin yer aldığı söyleşilerle Türkiye ve dünya turizmine ışık tutacak.

“Sağlık turizmi özel alanında” sağlık kurum ve kuruluşlarının stantları yer alacak. Üç gün boyunca katılımcı hastane ve klinikler forum alanında kendi sunumlarını yapabilecek. Fuarın ana sahnesinde ise 9 Aralık Cuma günü boyunca sağlık turizmi oturumları düzenlenecek. Fuarda İzmir Ticaret Odası öncülüğünde ve Ticaret Bakanlığı destekleriyle Sağlık Turizmi Alım Heyeti Programı da var. Ağırlanacak heyet, fuar katılımcıları ile randevularını oluşturabilecek. Alım heyeti İzmir’deki sağlık kurum ve kuruluşlarını da ziyaret edecek. “Kruvaziyer turizmi” bölümü sektörün önde gelen paydaşlarını buluştururken katılımcılarıyla özel bir oturum da düzenleyecek. B salonunda yer alan TTI Tech sahnesinde de seyahat teknolojileriyle ilgili sunumlar olacak.

TTI Outdoor Kamp, Karavan, Tekne, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı ise karavan park alanında kamp ateşi yakılarak başlatılacak. Fuar boyunca doğa tutkunları için birçok etkinlik düzenlenecek.

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni