Ak Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Türk milletinin bağımsızlık nişanı olan Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

 

99. yıl önce, büyük yokluklar içinde destan yazan İstiklal Kahramanlarımızı ve Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle yâd ediyorum… Bugün tıpkı İstiklal Harbinde olduğu gibi aynı vatan sevgisi ve bağımsızlık ruhuyla terörle mücadele edip, vatan müdafaası yaparken şehit düşen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza sonsuz bir teşekkürü borç biliyorum.

 

Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümünü büyük bir heyecan ve gururla beklerken, güçlü Türkiye hedefine de hızla ilerliyoruz. Bu süreçte yurdumuzun gerek ekonomik gerekse sosyal ve demokrasi yönünden ilerleyişini göğsümüz kabararak izliyor, bu ilerleyişe katkı sunma şerefini yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bugün geldiği noktaya zorlu ve engebeli yolları aşarak ulaşmış ve bu meşakkatli yollar milletimizin bağımsızlık ruhunu köreltmek şöyle dursun azmini alevlendirmiştir. Cumhuriyetimizi büyük, küçük, kadın, erkek tek yürek olarak inşa eden aziz Türk milleti birlik ve beraberlik duygusunu asla kaybetmeyecektir.

 

Dün, bugün ve yarın Cumhuriyet her birimiz için kelimelere sığmayacak farklı anlamlar ifade etmiştir ve edecektir. Ancak kuruluştan geleceğe değişmeyen tek şey bağımsızlık aşkı ve bayrak sevgisiyle kalplerde büyüyen Cumhuriyet ruhu olacaktır.

 

Dün atalarımızın ve bugün bizlerin olduğu gibi yarın evlatlarımız Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olacak ve onu koruyup yüceltecektir. Cumhuriyetimizin banisi, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün o unutulmaz sözünde söylediği gibi “Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır”

 

Büyük bir onur ve gururla bir kere da Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni