Başkan Kocaman, Dünya ikincisini ziyaret etti

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Boccia Dünya Şampiyonası'nda ikinci olarak Kartepemizi gururlandıran Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor sporcusu Havva Alyurt’u ziyaret ederek tebrik etti.

 

 

23 – 28 Ağustos 2022 tarihleri arasında Polonya'da düzenlenen Boccia Challenger Turnuvası'nda milli sporcular Öner Bozbıyık – Havva Alyurt ikilisi, BC3 çiftler kategorisinde gümüş madalya elde etti.

 

 

GÜMÜŞ MADALYA KAZANDILAR

17 ülkenin katılımıyla Polonya’nın Poznan şehrinde düzenlenen şampiyona da BC3 çiftler kategorisinde mücadele eden Öner Bozbıyık-Havva Alyurt ikilisi, yarı finalde Slovakya'yı 10-3 yenerek finale çıktı. Finalde ev sahibi Polonya ile karşılaşan milliler, rakibine 3-2 yenilerek gümüş madalyada kaldı

 

 

KOCAMAN TEBRİK ETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Niyazi Aydın Boccia Challenger Turnuvası'nda çiftlerde ve bireysel olarak ikinci olan Kartepeli Havva Alyurt’u ziyaret ederek tebrik etti. Ziyarette konuşan Başkan Kocaman “Kartepemizi gururlandıran Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor sporcusu Havva Alyurt kardeşimize tebrik ediyorum Kendisine bizlere bu duyguyu yaşattığı için teşekkür ediyor; başarılarının devamını diliyorum” açıklamasında bulundu.

 

 

HEDEF OLİMPİYAT OYUNLARI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ziyaretinden ve desteğinden dolayı teşekkür eden Havva Alyurt, İtalya’da altın madalya için mücadele edecek. 5-11 Eylül tarihlerinde İtalya’da yapılacak olan Paralympic Bocce Dünya Açık Şampiyonası’nda elde edeceği başarı ile 2024 yılında Paris’te yapılacak olan Olimpiyat Oyunları’na katılmayı hedefliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni