Başkandan hayırsever iş insanı Orduvar Akman’a anlamlı ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’in ilk turizmcilerinden olan ve Kemer Belediyesi Ülker – Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni yaptıran Orduvar Akman’a nezaket ziyaretinde bulunarak, anaokulunun açılışında çekilen hatıra fotoğraflarını hediye etti

 

 

Belediye Başkanı Topaloğlu’nun hayırsever iş insanı Orduvar Akman’ın Beycik Mahallesi’ndeki yeri Kartal Yuvası’ndaki ziyaretine, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye meclis üyeleri Mustafa Bilici, Mustafa Tıraş ve Recep Yılmaz eşlik etti.

 

Başkan Topaloğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, Orduvar Akman’a ziyarete gelemeyen diğer meclis üyelerinin selamı olduğunu söyledi.

 

Eğitime katkılarından dolayı teşekkür ederiz

Yaptırdığı anaokulu için Kemer Belediyesi ve Kemer halkı adına Akman’a teşekkür ettiğini ifade eden Topaloğlu, “Orduvar Bey, Kemerimize çok büyük bir hizmet yaptı. Yaptırdığı anaokulu ile geleceğin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim almasına katkıda bulundu. Belki de Türkiye’de eşine az rastlanan bir anaokulu oldu. Vatandaşlarımız çok mutlu oldu. Şu anda okulumuzda 160 öğrencimiz var. Hiçbir sorun yok. Çocuklarımız en iyi şekilde eğitim görüyor. Eğitime yaptıkları katkılardan dolayı Orduvar Akman’a çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

Kemer’e bir eser kazandırmak istedik

Hayırsever iş insanı Orduvar Akman ise her zaman Kemer’e bir anaokulu kazandırma düşüncesinde olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

“Bizim nüfus kağıdımızda Kemer yazıyor. Kemer’e eşimle beraber büyük bir eser kazandırmak istedik. Eşim de emekli öğretmen olduğu için anaokulu yaptırmaya karar verdik. Nasip oldu. Eğer başka yapılacak bir hizmet varsa yine yapmaya hazırız. Desteklerinden dolayı Başkan Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.”

 

Ziyaret sonrası Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, Orduvar Akman’a 6 Ekim’de yapılan açılışta çekilen hatıra fotoğraflarını hediye etti.

 

 

Yer tahsisini Kemer Belediyesi’nin sağladığı ve Kemer’in ilk turizmcilerinden olan hayırsever iş insanı Orduvar Akman – Ülker Akman çifti tarafından yaptırılan ve 6 Ekim’de açılışı gerçekleştirilen anaokulunda 8 sınıfta 160 öğrenciye 14 öğretmenle eğitim veriliyor. Toplam 6 personel de çocukların ihtiyaçları için çalışıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni