Birleşik Ödeme’de Ön Ödemeli Kart ve Sanal Cüzdanlardan Sorumlu Kıdemli Direktör Erender Çekim oldu

Birleşik Ödeme’den Şirket İçi Önemli Atama

 

Türkiye’nin lider fintech şirketi Birleşik Ödeme’nin Ön Ödemeli Kart ve Sanal Cüzdanları Erender Çekim’in liderliğinde yürütülecek.

 

İnovatif fintech çözümleriyle dikkat çeken Türkiye’nin ilk elektronik para şirketlerinden Birleşik Ödeme’nin Ön Ödemeli Kart ve Sanal Cüzdanlardan Sorumlu Kıdemli Direktörü Erender Çekim oldu.

 

Çalışanlarına sunduğu kariyer fırsatları ile şirket içi dikey yükselmeyi destekleyen ve yönetici pozisyonlarında ilk olarak şirket içi ekiplerini değerlendirmeye önem veren Birleşik Ödeme, bir kurum içi atamaya daha imza attı. Eylül 2021’den bu yana Birleşik Ödeme’de İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapan Erender Çekim, yeni göreviyle birlikte şirketin ulusal ve bölgesel pazarda Ön Ödemeli Kart ve Sanal Cüzdanlar alanında yenilikçi projeler ve ürünler geliştirmesine katkı sunacak. 

 

Bankacılık ve finansal teknolojiler alanında yaklaşık 11 yıllık deneyime sahip olan Çekim, bugüne kadar Provus, Mastercard ve Aktifbank’ta çeşitli pozisyonlarda; Satış, Ürün Yönetimi ve İş Geliştirme alanlarında görev aldı. 

 

Sektörün 5 ana alanda hizmet veren tek oyuncusu 

 

Son 3 yılda yüzde 300’lük büyümeyle 50 milyar işlem hacmi ve 15 milyon son kullanıcıya ulaşan Birleşik Ödeme, bölgenin fintech lideri olma vizyonuyla çalışmalarını sürdürüyor. Sektörde 5 ana alanda hizmet veren tek oyuncu olma özelliğine sahip şirket, Türkiye’de ön ödemeli kart ve dijital cüzdan, online/offline tahsilat, uluslararası ve yurt içi para transferi, kiosk, akıllı kasa ve sadakat programlarına yönelik yenilikçi ürünler sunuyor. Finberg ve Oyak Portföy Girişim Sermayesi Fonları’ndan aldığı yatırımlarla adından söz ettiren Birleşik Ödeme, Türkiye’ye ek olarak Azerbaycan, Romanya ve Gürcistan’da da faaliyet gösteriyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni