CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli’nin gençlerle buluşması

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli, gençlerle Buca Hasanağa Bahçesi’nde bir araya geldi. Yevimli, gençlerle geleceği konuştu, geleceği hep birlikte inşa edeceklerinin mesajını verdi

 

2023 yılında gerçekleştirecek seçimler öncesi saha çalışmalarını titizlikle sürdüren CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli, gençlerle Buca’da Hasanağa Bahçesi’nde bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu gözlenen etkinlikte Yevimli gençlere kendisini tanıttı, bugüne kadar yaptığı çalışmalardan bahsetti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarının Türkiye’nin geleceği için ne anlama geldiğini anlattı. Bu yolda çetin bir mücadeleye girdiklerini ifade eden Yevimli, en büyük destekçilerinin gençler olduğunu belirtti. Önümüzdeki seçimin Türkiye’nin geleceği için büyük bir anlam taşıdığını dile getiren Yevimli, gençlere bu yolda büyük bir görev ve sorumluluk düştüğünü söyledi. Gençlerin sorunlarını da dinleyen Yevimli, sorunların çözüm noktasında elinden gelen desteği vereceğini bildirdi.

 

ONLAR ZATEN HER ŞEYİN FARKINDA

Etkinlik sonrası değerlendirmelerde bulunan Yevimli, “Bugün uzundur aklımızda olan bir programı gerçekleştirdik. Gençlerle bir araya geldik. Biliyorsunuz önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde ilk defa oy kullanacak yaklaşık 7 milyon genç var. Oy kullanacak genç sayısı ise toplam oy kullananların neredeyse üçte biri. Yani bir bakıma ülkenin kaderini gençler tayin edecek. Bizler de yaş itibariyle bu kategoriye giriyoruz. Bu sebeple gençleri daha iyi anlayabildiğimizi bildiğimiz için kendileriyle bir araya gelmek ve çalışmalarımızdan bahsetmek istedik. Cumhuriyet Halk Parti’mizin iktidarının Türkiye’nin geleceği için neden önem arz ettiğini anlattık. Ülkemizin kötü gidişatına dur demek için kendilerine düşen görev ve sorumlulukları hatırlatmak istedik. Onlar zaten her şeyin farkında. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu gençlerle o kadar doğru iletişim kuruyor ki; bunu biz de sahada gözlemledik. Hepsi görev ve sorumluluklarının farkında. O yüzden umudumuz daha da yeşerdi” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni