Filiz Derneği 5. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı

Bağımsız Devletler Topluluğu Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (FİLİZ), kuruluşunun 5’nci yıl dönümünü kutladı.
Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda yapılan programa, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, FİLİZ Başkanı Yana Balta, FİLİZ Başkan Yardımcısı Hasan Balta, dernek üyeleri, çocuklar ve davetliler katıldı.
Programda, çocuklar şarkı söyledi, dans etti. Çocukların yaptığı gösteriler renkli görüntüler oluştururken, izleyenlerden de büyük alkış aldı.
Belediye Başkanı Topaloğlu, program sonrası yaptığı açıklamada, “FİLİZ derneği, her yıl birçok ulusal ve uluslararası etkinlikler yapıyor. Yaptıkları etkinliklerle yurt dışından gelen çocuklara Türk kültürünü ve geleneklerini gösteriyor. Ülkeler arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendirme yolundaki çalışmaları yapıyor. Kendilerini tebrik ediyorum. Bundan sonraki yapacakları çalışmalarda da belediye olarak destek olmaya devam edeceğiz. Kuruluş yıl dönümlerini kutluyorum.” diye konuştu.
FİLİZ Başkanı Yana Balta ise yaptıkları her organizasyonda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Topaloğlu ve belediye personeline teşekkür ettiğini ifade etti.
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı