Gazilerden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e Teşekkür Ziyareti

Torbalı gazileri, geçtiğimiz ay kendilerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluş yıl dönümüne götüren Başkan Tekin’e teşekkür ziyaretinde bulundu

 

Gazilere verdiği destekler ve  değerle bilinen Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Kıbrıs gazilerinin 48 yıllık rüyalarını geçtiğimiz ay gerçeğe dönüştürmüştü.  Gazilerin yoğun talebi üzerine Torbalılı Kıbrıs gazilerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 39. kuruluş yıl dönümüne götüren Tekin, gazilerin gönlünü fethetmişti.  Gerçekleşen Kıbrıs programı dolayısıyla çok memnun kalan gaziler bugün Belediye Başkanı Mithat Tekin’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Ersin Taştan ve Kıbrıs gazileri Tekin’e plaket ve derneğin armasının yer aldığı bir tişört hediye etti.

 

TAŞTAN: “BİZLERE BU DUYGUYU YAŞATAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kıbrıs’a yapılan ziyaret için gaziler adına Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e çok teşekkür ettiklerini ifade eden Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Ersin Taştan, “Belediye Başkanımız, gazilerimizin yıllardır süre gelen talebini yerine getirdi. Bizler savaşarak kazandığımız toprakları yeniden görmenin mutluluğunu yaşayıp, anılarımızı yad etme fırsatı bulduk. Bu duyguyu bizlere yaşatan Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

TEKİN: “GAZİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA HER ZAMAN DEVAM EDECEĞİZ”

Gazilerin isteklerinin kendileri için her zaman öncelikli olduğunu ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Kahraman gazilerimiz cesurca savaştıkları topraklara yeniden gitmek için bizden bir talepte bulundu. Biz de bu talebe kayıtsız kalmadık. Onları birazcık mutlu ettiysek, kendilerini iyi hissettirebildiysek ne mutlu bize. Onlar bizler için birer değer. Bugün de bize nazik bir ziyarette bulunan değerli gazilerimize çok teşekkür ediyorum. Gazilerimizin yanında olmaya her zaman devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni