Hemit, Yılanlı ve Yaylagöne Mahalleleri Arası SSB Beton Yol Hizmete Sınuldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçemizde ulaşım kalitesini artırmak amacıyla yapılan Hemit, Yılanlı ve Yaylagöne Mahalleleri güzergâhını birbirine bağlayan 13 kilometre uzunluğa sahip Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) Yol, 11 Kasım 2022 Cuma günü saat 14.00'te Hemit Mahalle Meydanında düzenlenen programla vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

 

Açılışa; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkan Vekili Hüseyin Vasfi Güner, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Metin Pakdil, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Malkara Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Metin Pakdil, 13 kilometre uzunluğa sahip SSB Beton Yol ile ilgili teknik bilgiler verip, hizmete sunulan yolun hayırlı olmasını diledi.
 

Hemit Mahalle Muhtarı Erdoğan Çaylak, açılışa katılanları selamlayarak, yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini belirtip, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Malkara Belediye Başkan Vekili Hüseyin Vasfi Güner yapmış olduğu konuşmasında: “Yaklaşık 8,5 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanım ve bizler Malkara’mızın sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sosyal, üretim ve şehircilik anlamında Malkara’mıza birçok katkı verdik ve birçok eser kazandırdık. Kazandırmaya devam ediyoruz.

Malkara’mızın Kurtuluş gününde 14 Kasım’da Malkara Kültür Merkezi’nin açılışını yapacağız. Bir süre sonra inşaatı devam eden İshakça Köprüsünü açacağız.

2022 maalesef, ekonomik anlamda ciddi sorunlar yaşadığımız bir yıl oldu. Hizmet veren bizler için ekonomi sorun yaratmaya devam ediyor. Ama bizler bunun arkasına sığınmadan elimizden geldiği kadar hizmetlerimize devam ediyoruz. Şartlar ne olursa olsun bizler görev süremizin sonuna kadar var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

 

Bizlere her zaman destek veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a ve emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyor, açılışını yapacağımız yolun tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

 

Malkara Belediye Başkan Vekili Hüseyin Vasfi Güner’in konuşmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı konuşmada: “Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıran bir hizmetimizi daha tamamlamış olmanın mutluluğu içerisindeyiz.
 

Hayata geçirdiğimiz proje ile Malkara ilçemize bağlı Hemit, Yılanlı ve Yaylagöne Mahallelerimizi birbirine bağlayan 13 kilometrelik güzergâhta altyapı imalatlarımızı, yol genişletme çalışmalarımızı ve silindirle sıkıştırılmış beton serim faaliyetlerimizi tamamlayarak hizmete sunduk.

 

Gerçekleştirmiş olduğumuz bu hizmetlerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Mesai kavramı gözetmeksizin Tekirdağ’ımızın dört bir yanına hizmet götürmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Hemit, Yılanlı ve Yaylagöne Mahalleleri güzergâhını birbirine bağlayan 13 kilometre uzunluğa sahip SSB Beton Yolun açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından program son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni