İSU, İzmir Ortaburun Mahallesinde altyapıyı yeniliyor

Kocaeli genelinde yaptığı kaliteli altyapı yatırımları ve üstyapı yatırımlarıyla şehre hayat katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, şehir merkezleri ile birlikte aynı zamanda kırsal mahallelerde de çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İSU, İzmit ilçesi Ortaburun Mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile altyapı hatlarını yeniliyor.

 

KIRSAL MAHALLELERE ALTYAPI YATIRIMLARI
 

Her geçen yıl artan nüfus oranı ile birlikte iklim değişikliklerinin getirdiği ani yağışlar altyapı yatırım programlarının belirlenmesinde en etkili nedenler oluyor. İSU Genel Müdürlüğü gerçekleştirdiği altyapı yatırım programını artan nüfusun getirmiş olduğu ihtiyaçları ve ani yağmur yağışlarında yaşanabilecek baskın ve sel felaketlerinin önüne geçebilmek için yatırım planlamalarını belirliyor. Son yıllarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kırsal mahallelere yapmış olduğu yatırımlar ile cazibe merkezine dönüşen köylere şehirlerden tersine göç yaşanıyor. Bu kapsamda İSU Genel Müdürlüğü kırsal alanlarda altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

İZMİT ORTABURUN MAHALLESİNE 5 BİN 950 METRE YENİ ALTYAPI
 

İzmit ilçesinde bağlı Ortaburun Mahallesinde İSU Genel Müdürlüğü kullanım ömrünü doldurmuş ve ihtiyacı karşılamayan altyapı hatlarını yeniliyor. Bu kapsamda Ortaburun Mahallesinde 5 bin 950 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon ve içme suyu hattı imalatları gerçekleştiriliyor. Devam eden çalışmalarda toplamda 4 bin 434 metre kanalizasyon hattı ile birlikte 1517 metre uzunluğunda içme suyu hattı yapılacak. Çalışmalar kapsamında 830 metre uzunluğundaki altyapı hattı çalışması tamamlandı.

 

 

KALİTELİ VE SAĞLIKLI ALTYAPI
 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Ortaburun Mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmaları tamamlamasıyla birlikte bölge halkı kaliteli ve sağlıklı altyapı hatlarına kavuşmuş olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni