İsu Kandıra Şube Müdürlüğü Yeni Yerinde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün Kandıra İlçesinde faaliyet gösteren İlçe Şube Müdürlüğü, 28 Kasım Pazartesi günü itibariyle yeni binasında abonelere ve ilçe halkına hizmet vermeye başladı.

İSU Genel Müdürlüğü, Genel Müdürlük ile 12 İlçede bulunan Şube Müdürlükleri ile abonelerine modern ve çağdaş işletmecilik hizmetleri sunuyor. Abonelerine daha iyi hizmet vermek için hizmet bina ve şantiyelerini bir bir yenileyen Kurum, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi için inşa ettiği ve geçtiğimiz haftalarda faaliyet gösteren yeni hizmet binasına Kandıra Şube Müdürlüğü’nü taşıdı. İç tefrişatı yapılan ve yaklaşık 500 metrekare alan üzerinde kurulu bulunan İSU Kandıra Şube Müdürlüğü, 28 Kasım Pazartesi günü itibariyle abonelere ve ilçe halkına hizmet vermeye başladı.

Akdurak Mahallesi Cumhuriyet Cad. No.9 Kandıra Belediyesi A Blok Zemin kat adresinde yer alan İSU Kandıra Şube Müdürlüğü tarafından, abonelere ve ilçe halkına abonelik işlemleri, tahsilat ödemeleri gibi her türlü işlemler geniş, ferah ve güvenli bir binada hizmet verilecektir. Kandıra Şube Müdürlüğü’nde idari ve şantiye birimlerinde olmak üzere toplam 112 personel ile hizmet verilmektedir. Yeni adres nedeniyle İlçe Şube Müdürlüğü’nün telefonu da değişti; Aboneler ve vatandaşlar, 0 262 317 30 20 telefonu ile İSU Kandıra Şube Müdürlüğü’ne ulaşabilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni