İzmit Orhan Mahallesi Gaffar Okkan Sokak’ta Altyapı Sonrası Üstyapıya Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, İzmit Orhan Mahallesi Gaffar Okkan Sokak ve civarında tamamladığı yağmursuyu hattı çalışmaları sonrası üstyapı çalışmalarına başladı. Üstyapı çalışmaları kapsamında 150 ton asfalt kullanılması öngörülüyor.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, küresel ısınmasının etkisiyle oluşan ani yağışlarda oluşan baskınlarının, su birikintilerinin önüne geçmek için birçok noktada dere ıslah ile yağmursuyu altyapı hattı çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda İzmit ilçesine bağlı Orhan Mahallesi Gaffar Okkan ve Vatandaş Sokaklarında oluşan yüzey sularını toplamak için 600 mm çapında betonarme borular kullanılarak toplam 450 metre uzunluğunda yağmursuyu altyapı hattı çalışması ile 13 adet ızgara imalatı gerçekleştirildi. Çalışmalarının tamamlanması ile birlikte dolgu malzemelerinin sıkışması ve toprak oturma sürecinin tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarına hız kesilmeden başlandı.

150 TON ASFALT SERİLECEK
Gaffar Okkan ve civarındaki bölgelerin yağmursuyu altyapı çalışmaları sonrası başlayan üstyapı çalışmalarında asfalt serimi gerçekleştiriliyor. 300 metre uzunluğunda ve toplam 150 ton asfalt serimi gerçekleştirilmesi beklenen çalışmanın, hava şartlarına bağlı olarak 2 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

KALİTELİ ALTYAPI MODERN ÇEHRE
İzmit Orhan Mahallesi Gaffar Okkan Sokak ve civarında yapılan altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte ani yağışlarda yaşanabilecek su baskınlarının önüne geçilecek. Devam eden üstyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla da bölge kaliteli altyapı ile birlikte modern bir çehreye kavuşmuş olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı