Kartepe’de 18 KM Bordür Boyandı

Kartepe Belediyesi ekipleri güvenli trafik akışı, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması ve çevrenin güzel bir görünüme kavuşturulması amacıyla kaldırım ve tretuvar taşlarını boyamaya devam ediyor.

 

 

Kartepe Belediyesi ekipleri kışın yağmurdan yazın ise sıcaklardan etkilenip boyaları kalkan ve silinen cadde ve sokaklardaki bordür taşları boyayarak yeniliyor. Sarı ve beyaz renkte boyanan orta refüj ve kaldırım bordürleri araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık getirmesinin yanında, temiz bir görüntü oluşturuyor.

 

ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatları doğrultusunda Etüt Proje Müdürlüğü ekipleri trafik güvenliğini de artıran boya çalışmalarına hız verdi. Ekipler, mahalle bazında start verdikleri bordür boyama çalışmalarını belirlenen iş programı çerçevesinde gerçekleştirmek için düzenlemelerini aralıksız sürdürüyor.

 

18 KM BORDÜR BOYANDI

İki farklı renk tonunda boyanan taşlar, çevreyi güzelleştirdiği gibi yolları da araç sürücüleri ve yayalar için güvenli hale getiriyor. Bordür taşlarında yapılan boyama çalışmasıyla birlikte ilçeye modern, estetik ve güzellik sağlayan ekipler ilçedeki ana arter güzergahlarda çalışmalarına devam ediyor. Ekipler tarafından 18 km bordür boyaması tamamlandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni