Kocaeli Büyükşehir’de koordinasyon toplantıları devam ediyor

Büyükşehir’de daire başkanlıkları arasında koordinasyonun sağlanması ve projelerle ilgili koordinasyon toplantıları devam ediyor

 

Daire başkanlıkları arasında koordinasyonun sağlanması, iş akış süreçleriyle alakalı bilgi ve fikir alışverişinde bulunulması ve teknik değerlendirmelerin yapılması amacıyla Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında Ulaşım Dairesi Başkanlığı binasında toplantı yapıldı.

 

DAİRE BAŞKANLARI KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinasyon toplantılarına devam ediyor.  Bu kapsamda imar konuları başta olmak üzere birçok konunun ele alındığı toplantı Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç başkanlığında yapıldı. Ulaşım Dairesi Başkanlığı binasında yapılan toplantıya İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler, Ulaşım Dairesi Başkanı Ahmet Çelebi, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya ve teknik personel katılım sağladı.

 

PROJELER ELE ALINDI

Toplantıda Sepetçi- Sekbanlı Bölgesinde yapımı devam eden TOKİ inşaatlarının bulunduğu yerleşim alanı ve çevresinde bulunan imar yollarının plan ve profilleri incelenerek yapım sürecine dair görüşmeler yapıldı. Ayrıca Gebze Pelitli ve Balçık Bölgesinde 130 kilometre uzunluğundaki imar yolları için hazırlanan plan-profil, kavşak çözümlemeleri proje üzerinde incelendi. Yapım çalışmaları devam eden Gebze Millet Bahçesine ilişkin imar yolları ve kavşak bağlantıları incelendi. İmalat çalışmaları ve iş programı değerlendirildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni