Milas Belediyesi Hizmetlerini Sürdürüyor

İlçe genelinde ulaşım güvenliğini artırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi, Gümüşlük, Çamlıyurt ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yaklaşık 4 kilometrelik yolların asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı.

 

Milas Belediyesi; sorumluluk alanlarındaki yolların daha güvenli, modern ve çağdaş hale getirilmesi amacıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Akgedik Barajı’ndan temin edilerek şebekeye verilecek olan baraj suyunun arıtılacağı Milas İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin bulunduğu Gümüşlük Mahallesi Çaltılık Mevkisi’nde yaklaşık 1.5 kilometrelik yolun 1. kat sathi asfalt kaplamasını tamamladı.

 

“Beçin ve Çamovalı Mahallelerinde Çalışmalar Başladı”

Ekipler aynı zamanda, Çamlıyurt Mahallesi Dikmen Mevkisi’nde bulunan 1.1 km’lik ve Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 1.3 km’lik 1. kat sathi asfalt kaplama çalışmasını da tamamlayarak yolu vatandaşların kullanımına sundu.

 

Beçin Mahallesi ile Çamovalı Mahallesi arasındaki ulaşımı sağlayan 6 kilometrelik karayolunun sathi asfalt kaplama işine de başlayan Milas Belediyesi ekipleri, yolun bir an önce tamamlanması amacıyla sahadaki çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni