Milletvekili Aydın Bozkırlılarla Buluştu

İlçemizi çok yakından da tanıyan Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, ikinci memleketim dediği Bozkır’da vatandaşlarla bir araya geldi.

 

2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Ak Parti Genel Merkez tarafından İlçemize görevlendirilen Antalya Milletvekili İbrahim Aydın Bozkır Belediyesi ziyareti sonrasında ilçe teşkilat mensupları ve üniversite öğrencileriyle değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. İlçe teşkilat mensuplarıyla toplantı sonrasında Belediye Başkanımız Sadettin Saygı, İlçe Başkanı Kadir Güven ve teşkilat mensuplarıyla esnaf ziyaretinde bulunuldu. Bozkırlı hemşerilerimizin birçoğunun tanıdığı Milletvekili Aydın Bozkır benim ikinci memleketim çocukluk ve gençlik dönemimde Bozkır’a bağlı Çağlayan Yaylasında 10 yıl ikamet ettim. Ailem ve ben Bozkır’ı çok seviyoruz, burası bizim memleketimiz ve burada hemşerilerimle bir arada olmaktan çok mutluyum dedi.

 

Milletvekili Aydın’a İlçemize ziyaretleri ve ilgisinden dolayı teşekkür eden Başkan Saygı sözlerinde şu ifadelere yer verdi; “Bozkır’ımızda kırk yaş üstü hemşerimizin birçoğunun tanıdığı Antalya Milletvekilimiz Sayın İbrahim Aydın vekilimizle birlikte Bozkır’ımızda çok verimli bir gün geçirdik. İlçemizde yürüttüğümüz çalışmaları yakından takip eden her zaman yanımızda olan her sözünde Bozkır’ı çok sevdiğini dile getiren vekilimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni