Narlıdere’de Hoş Geldin Bebek Ziyaretleri Devam Ediyor

Narlıdere Belediyesi, ödüllü projesi ‘Hoş geldin Bebek ile ilçede ikamet eden ailelerin mutluluğuna ortak olmayı sürdürüyor. Yeni doğan bebekler için özenle hazırlanan hediye paketleri, aileler tek tek ziyaret edilerek adreslerine teslim ediliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarının her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Sürdürülebilir sosyal projelerimizle ve her yaştan vatandaşımıza ulaştığımız hizmetlerimizle halkımıza dokunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Narlıdere Belediyesi, çocuk sahibi olan ailelerin mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor. İlçede hayata geçirilen ‘Hoş geldin Bebek Projesi’yle bebeklerin ilk hediyesi Narlıdere Belediyesi’nden geliyor. Belediye ekipleri tarafından düzenlik olarak her ay yapılan sürpriz ev ziyaretlerinde ailelere içinde bebek bezi, zıbın takımı, biberon, pudra ve şampuan gibi temel ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı hediye paketleri dağıtılıyor. Bini aşkın aileye erişilen Hoş geldin Bebek Projesi ile aile bütçelerine küçük de olsa katkı sağlanıyor. Narlıdere Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Hoş geldin Bebek’ projesi, İkinci Yüzyıl Derneği tarafından verilen İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri’nden ödülle dönmüştü.

 

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Hoş geldin Bebek Projesi ile ailelerin sevincine ortak olduklarını ve belediye olarak her zaman vatandaşlarının yanında olduklarını hissettirmeyi amaçladıklarını belirten Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Narlıdere Belediyesi olarak sosyal hizmetlere ağırlık veriyor ve hemşehrilerimizle bağlarımızı güçlendiriyoruz. Ailelerimize yaptığımız bu küçük sürprizle vatandaşlarımızın en sevinçli anlarında da yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Sürdürülebilir sosyal projelerimizle ve her yaştan vatandaşımıza ulaştığımız hizmetlerimizle halkımıza dokunmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni