Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları başlayan Sümer Mahallesinde incelemelerde bulundu

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Sümer Mahallesindeki çalışma alanlarını ziyaret etti. Beraberinde Başkan Yardımcısı Ersin Erol ile birlikte çalışmalarda görev alan belediye personellerine kolaylıklar dileyen Savran, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Sümer Mahallesi’ne ciddi bir altyapı ve üstyapı yatırımı yaptıklarını kaydeden Savran, kısa sürede mahallenin çehresini değiştirecek adımlar attıklarını anlattı. Bugün başlayan yeni çalışmalar ile birlikte ilk olarak mahallede altyapı problemi olan sokakların içme suyu hatlarını tamamen yenileyeceklerini kaydeden Savran, ardından ise yağmur suyu hatlarının imalatının gerçekleştirileceğini söyledi.

 

Savran, “Altyapı yenileme çalışmalarının ardından daha önce parke taş kaplı olan yollarımızı sıcak asfalt konforu ile buluşturacağız. Yaya kaldırımlarını da yenileyeceğimiz sokaklarımız yeni görünümüyle çok güzel olacak.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni