UFTAA Başkanı Rumalla, Kemer standını ziyaret etti

Universal Fedaration Of Travel Agents Association (UFTAA) Başkanı Sunil Kumar Rumalla, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Kemer standını ziyaret ederek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’ndan Kemer hakkında bilgiler aldı

 

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer standını ziyaret eden UFTAA Başkanı Rumalla’ya Kemer hakkında bilgiler vererek, en kısa zamanda kendilerini Kemer’e beklediklerini ifade etti. Başkan Topaloğlu’na, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Genel Sekreteri Ayşegül Zeybek de eşlik etti. 

 

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, fuar alanında Kemer standının ziyaretçi akınına uğradığını söyledi. 

Fuarda Kemer’i en iyi şekilde tanıttıklarına işaret eden Topaloğlu, “Kemerimizin deniz, kum ve güneşinin yanında ulusla ve uluslararası organizasyonlara da ev sahipliği yaptığını anlatıyoruz. Ziyaretçilerimize spor destinasyonu olan Kemer’de yapılan organizasyonlar hakkında da bilgiler veriyoruz. Ayrıca turizm acentelerinin temsilcileri ile birebir görüşmeler yaparak Kemer’e daha fazla turist getirmeleri için yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Kemer hak ettiği yere gelecektir. Bunun için çalışıyoruz.” diye konuştu. 

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni