30 Ağustos Zafer Bayramı Didim’de Kutlandı

Didim Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına binlerce vatandaş katıldı.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm Türkiye'de olduğu gibi Didim'de de coşkuyla kutlandı.

 

Didim Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama etkinlikleri, geleneksel olarak fener alayı ile başladı. Didim Belediyesi Hizmet Binası önünden başlayarak Didim Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren fener alayına binlerce vatandaş katıldı. Marşlar eşliğinde düzenlenen yürüyüş, eşsiz sahnelere tanıklık etti.

 

Fener alayına Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Başkan Yardımcıları Yusuf Deveci ve Zeynel Şener, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ile İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener de katıldı.

 

SUNAY AKIN VE ÇOCUK KALPLER KUMPANYASI ATATÜRK'Ü ANLATTI

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri, Didim Belediyesi tarafından düzenlenen 'Bir Cumhuriyet Hikayesi' isimli konser ile devam etti. Sunay Akın'ın sunumu ile Çocuk Kalpler Kumpanyası tarafından düzenlenen konseri binlerce Didimli izledi. Sunay Akın'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının hikayelerini anlattığı konsere Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve beraberindeki heyette katıldı. Konserde konuşma yapan Başkan Atabay, tüm Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni