Can Dostlarımızı güvenle takip etmeyi sağlayan Galaxy SmartTag şimdi petshop ve veteriner kliniklerde

Samsung’un evcil hayvanlar dahil hayatımızdaki önemli şeyleri kaybetmemek veya izlemek için sunduğu Galaxy SmartTag ürünü artık veteriner klinikler ve petshop’larda da kullanıcılarla buluşuyor.

 

Samsung’un Bluetooth Düşük Enerji (BLE), geniş paylaşım ağı (UWB), artırılmış gerçeklik (AR) gibi teknolojileri destekleyen takip cihazı Galaxy SmartTag, evcil hayvan sahiplerinin yoğun ilgisiyle birlikte veteriner klinikler ve petshop’larda satışa sunuldu. 

 

Evcil hayvanınızın tasmasına takarak konumunu öğrenin, etrafı görüntüleyin

Samsung Galaxy SmartTag sayesinde, can dostlarımızın konumunu çok daha doğru bir biçimde tespit etmek mümkün. Galaxy SmartTag cihazını, evcil hayvanınızı rahatsız etmeyecek şekilde tasmasına takmanız durumunda, tüylü dostunuz kaybolduğunda Galaxy cihazınızdaki SmartThings Find hizmetiyle konumu kolayca ve doğru bir şekilde tespit etmenizi sağlıyor. Ayrıca, UWB destekli akıllı telefonlarda bulunan ‘AR Finder’, Galaxy SmartTag takılı tüylü dostunuzun sizden ne kadar uzakta olduğunu gösteriyor ve sizi onun yanına doğru yönlendiriyor. Üstelik Galaxy SmartTag’e yaklaştığınızda sesli uyarı da alabiliyorsunuz. Galaxy SmartTag’de kullanılan BLE teknolojisi ve Galaxy cihaz ağının gücü sayesinde Galaxy SmartTag, SmartThings Find’ın güçlü konumlandırma kapasitesini daha da artırıyor, sizden çok uzakta olsa dahi evcil hayvanınızı harita üzerinde tespit edebilmenizi sağlıyor.

 

Tek bir pil ile aylarca süren kullanım süresi ve SIM Kart ihtiyacı olmaksızın kullanım

Hiçbir şekilde SIM kart ihtiyacı duymayan ve her ay sabit ödeme gibi harcamaları olmayan Galaxy SmartTag, SIM kart takılmadığı için GSM şebekesi ile etkileşimde bulunmuyor. Bluetooth bağlantısının yanı sıra artırılmış gerçeklik (AR), geniş paylaşım ağı (UWB) gibi teknolojileri kullanması nedeniyle takip saatlerine göre daha az radyasyon yayıyor. Takip cihazları sürekli elektrik ihtiyacı duyduğu için şarj veya montaj gibi işlemler gerektirirken, Galaxy SmartTag ise tek pil ile aylarca kullanım süresi sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni