Buca iş, siyaset ve spor’u bir araya getiren düğünü konuşuyor

Buca’nın tanınmış iş insanlardan birisi olan Sonay Uygur’un oğlu Çağan, Buca Karnaval Luxury’de düzenlenen muhteşem düğünle erkekliğe ilk adımını attı.

 

İş, spor, sanat, ve siyaset camiası temsilcilerinden oluşan çok sayıda davetlinin bir araya geldiği yemekli düğünde gerçekleştirilen gösteri ve danslar, aylarca konuşalacak bir organizasyona imza attı.

 

Sünnet törenine Uygur ailesinin yanı sıra AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti Buca İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu, MHP İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser, Buca Belediyesi Başkan Yardımcısı Eşref Çakır, AK Parti Buca Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Ekrem Gündoğdu, Mehmet Adıyaman, Bengi Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bengi, FIFA Eski Hakemi Bülent Kökten, İşçievleri Spor Kulübü başkanı Ersin Gökhan katılırken, Buca kaymakamı Mahmut Nedin Tuncer, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç , CHP il başkan yardımcısı Çağdaş Kaya, CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş ve AK Parti İl başkanı Kerem Ali Sürekli gönderdikleri çelenkle tebrik etti. Çağan’nın Sünnet merasimine çok sayıda davetli katıldı.

Düğün sonunda Sonay Uygur ” Bizleri bu mutlu günümüzde, evlatladımız Çağan ‘nın  mürvet ’inde  yalnız bırakmayan tüm davetlilere sonsuz şükranlarımı bizleri bu gecede yalnız bırakmadılar sağ olsunlar var olsunlar ’’dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni