Teknofest gençliği olan girişimcilerimizi desteklemeye devam edeceğiz’

Girişimcileri desteklemeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Büyükakın, “Teknolojiye yön veren bir gençliğimiz var’’ dedi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Aydemir, Kocaeli Sivaslı İş İnsanları Derneği Başkanı Erkan Karataş, Dilovası Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Cihan Sevinç, Girişimci İşadamları Vakfı Gebze Şube Başkanı Yavuz Kuş, Marmara Kars Ardahan Iğdır Sanayici Ve İşadamları Derneği Başkanı Şamil Yalçın, İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği Başkanı Ayşenur Aydın Gümrükçü ve yönetimlerini makamında ayrı ayrı konuk etti. Gebze ve İzmit’teki misafirleriyle yakından ilgilenen, üretimden satışa, sanayiden ticarete kadar her konuda konuşan Başkan Büyükakın, girişimciliğin ve yeni pazarların bulunmasındaki çabanın önemine dikkat çekti.

 

“HİÇBİR ESNAFIMIZI KİMSESİZ BIRAKMADIK”

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği “Sektör Buluşmaları” toplantısının ilki Gebze Fırıncılar Odası ile olurken, ziyarete katılan Başkan Büyükakın, burada yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren her daim esnaflarımızın yanında olduk. Pandemi sürecinde hiçbir esnafımızı kimsesiz bırakmadık” dedi. Ülkemizde katma değeri ve rekabet edebilirliği yüksek teknolojik ürün ve hizmet üretimini planlayan girişim şirketlerinin artmasına dönük atılan her adımı değerli bulduğunu da dile getiren Başkan Büyükakın, “Girişimcilerin desteklenmesi, fonlanması, yatırıma teşvik edilmesi için bu alanda çalışan STK’ların gayret etmesini de ayrıca takdirle karşılıyoruz” ifadelerini sarf etti.

 

“VATANDAŞIMIZIN PARASINI HEBA ETMEDİK, ETMİYORUZ”

Birlikteliklerde, “Parayı doğru yönetmek önceliğimizdir” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Vatandaşımızın parasını heba etmedik, etmiyoruz. Halkımızdan emanet aldık, emanete de sahip çıkıyoruz. Hizmetlerimizle kentimizin her köşesine hizmet götürüyoruz. Tabi birde iş dünyamızın beklentilerine dönük adımları da atıyoruz. Nitelikli insan kaynağından alt ve üst yapı projelerine kadar çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

 

“TEKNOFEST GENÇLİĞİ HIZLI BİR ŞEKİLDE GELİYOR”

Görüşmelerde Türkiye’nin proje üretmedeki becerisine de vurgu yapılırken, tüm kurumlarla projelerin hayata geçmesi ve desteklenmesi noktasında yapılabilecek yeni çalışmalar üzerinde de duruldu. Girişimciye can suyu verilmesinde devlet kurumlarının yanı sıra özel sektörün ve fonlamaya odaklanmış kurumlara da dikkat çekilirken, “Geleceğin dünyasına hazır olmalıyız” diyen Başkan Büyükakın, “Girişimcileri hep birlikte desteklemeliyiz. Bu anlamda gençlerimiz pozitif ayrıcalığı hak ediyor. Bakınız bir Teknofest gençliği hızlı bir şekilde geliyor. Teknolojiye yön veren her alanda öne çıkan bir gençliğimiz var. Bunun için Teknofest gençliği olan rol modellerimizi yani girişimci gençlerimizi hep birlikte desteklemeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni