2 Bin Minik Havacılık ile Tanıştı

Airshow ana sponsorlarından Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları standı miniklere havacılığı tanıtıp sevdirdi. 

 

İzmir’ in Kurtuluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Airshow’ da Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları standındaki  üç günlük etkinlikte minikler pedallı uçakla “İlk Uçuş Sertifikası”, çekilişle uçaklardan birini ve 10 adet uçuş bileti kazandı. 

 

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir  Belediyesi ve İzmir Havacılık Kulübü tarafından 9-10 Eylül ‘de düzenlenen 100. Yıl etkinliklerinin ardından havacılık ile tanışan minikler arasında sosyal medyada yapılan çekiliş sonucu kazanan minikler ödüllerini aldı. 

 

Bakioğlu Holding, Norm Holding, Özgörkey Otomotiv ile birlikte Airshow ana sponsoru olan Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları standı minikler ve şikelerinden büyük ilgi gördü. Mini pedallı uçaklarla havacılıkla tanışan ve bitiş noktasına gelmeyi başaran 3-8 yaş arasındaki 2 bin minik “İlk uçuş sertifikası “ almayı hak etti. Etkinliğe katılarak sosyal medyada Airshow ve Oğuzhan Özkaya Eğitim etiketleri ile çocuklarının sertifikası ile fotoğrafını çekerek paylaşan aileler arasında yapılan çekiliş sonucunda dört yaşındaki Uraz Elagözlü mini pedallı uçak sahibi olurken, aynı etkinlikte yer alam 10 çocuk da helikopter ile uçtu. İzmir semalarında turlayan minikler inerken mutluluktan havalara uçuyordu. 

 

Airshow ‘a helikopter pilotu olarak katılan İzmir Havacılık Kulübü üyeleri Oğuzhan Özkaya Eğitim Kurumları Başkanı Oğuzhan Özkaya ve eşi Başkan Yardımcısı Gülşah Özkaya, “İzmir ‘imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında sevgili çocuklarımıza ulu önder Mustafa Kemal’in ‘İstikbal Göklerdedir’ sözünün anlamını yaşatmayı istedik. Gördüğümüz olağanüstü ilgiye çok teşekkür ederiz. Türkiye ‘nin her yetinden etkinliğimize çocuklarını getiren aileler geleceğin havacılarını yetiştiriyor” dediler. 

 

Özel yapım 30 mini pedallı uçakla pistin tozunu attıran minikler bundan büyük keyif aldı. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni