Cemil Meriç’te yaza veda konseri

Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen yaza veda konserine katılan özel öğrencilerle aileleri gönüllerince eğlendi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezinde özel öğrenciler ve ailelerine yönelik yaz sonu konseri verildi. Yoğun katılımın olduğu konserde yerel sanatçılar şarkıları seslendirirken, özel öğrenciler ve aileler de gönüllerince eğlendi.

 

ÖĞRENCİLERLE VELİLERİ BİR ARADA

Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerin ilgi alanlarını ve becerilerini geliştirebileceği fırsatlar sunmaya devam ediyor. Öğretim işlevlerini dersler aracılığıyla yürüten, eğitim işlevlerini ise ders dışı etkinliklerle bütünleştiren Cemil Meriç, özel öğrencilerle velilerini her yıl olduğu gibi bu yıl da bir araya getirerek sosyal hayata uyum sağlamaları noktasında katkıda bulunuyor.

 

FİGEN BÜYÜKAKIN DA KATILDI

Özel öğrenciler ve ailelerine yönelik yaz sonu konserine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Figen Büyükakın da katıldı. Figen Hanım ailelerle tek tek görüşerek, ailelerin ve özel bireylerin bu tür etkinliklerde bir araya gelip memnuniyet duyduğunu belirtti. Program özel öğrencilerin neşeli dansları ve ikramla son buldu.

 

ÖZEL BİREYLERE ÇOK YÖNLÜ EĞİTİM
Özel gereksinimli bireylere hizmet veren Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde öz bakım, aşçılık, el sanatları ve bitki yetiştiriciliği gibi mesleki alanlarda bireysel programlar uygulanarak özel öğrencilerin gelişimleri ve sosyal hayata bağlanmaları sağlanıyor. Ayrıca müzik, resim, akıl oyunları, E-KPSS eğitimi, sinema, drama, seramik, mozaik, bağımsız yaşam, tiyatro, piknik, il içi ve il dışı geziler ile engelli bireylerin sosyal alanda gelişmelerine de katkı sunuluyor. Detaylı bilgi için 0 262 335 42 49 – 335 40 93 ya da 153 Çağrı merkezi aranabilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni