sahibinden ile kullanılmayan ürünler paraya dönüşüyor

Ayda 60 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren sahibinden.com’un, İkinci El ve Sıfır Alışveriş kategorisini anlatan Onur Buldu’lu yeni reklam filmi 12 Eylül tarihinde izleyiciyle buluştu. Geniş ürün çeşidi ve fiyat seçenekleriyle çeşitli kategorilerdeki milyonlarca ürünün ilanını kullanıcılarıyla buluşturan sahibinden.com, yeni reklam filminde kullanıcıların artık kullanmadıkları ürünleri platformun İkinci El ve Sıfır Alışveriş kategorisinde paraya dönüştürebileceklerine eğlenceli kurgusuyla dikkat çekiyor.

 

Onur Buldu yeni reklam filminde kullanmadığı ürünleri paraya dönüştürüyor

Rafineri Ajans imzası taşıyan reklam filminde yetenekli oyuncu Onur Buldu ve Eylül Özatik, kullanmadıkları ürünleri hala dolabında tutan kararsız bir çift olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Onur Buldu, artık giymediği ceketinde ümitsizce para ararken, eşi parlak bir fikirle geliyor. Her zaman olduğu gibi eğlenceli bir kurguyla ele alınan reklam filminde artık kullanılmayan ürünler sahibinden.com’da birer birer yerini alıyor.

 

İkinci El ve Sıfır Alışveriş kategorisinin arayüzü kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için yeniden tasarlandı

sahibinden.com’un yeni reklam filminin konusu olan İkinci El ve Sıfır Alışveriş kategorisi, kullanıcıların daha fazla ikinci el ve sıfır alışveriş ilanı keşfetmelerini sağlayan bir yapı olarak geliştirilerek yeniden tasarlandı. Anasayfada dönemsel olarak değişen tematik alanlar ile kullanıcılar, ilgisini çekebilecek ürünleri artık daha kolay keşfediyor. Kullanıcıların daha önce gezdiği, favoriye aldığı ya da benzer kullanıcıların ilgilendiği ilanlar, yapay zeka teknolojisiyle geliştirilerek kullanıcılara farklı bir deneyim sunuyor ve “Benzer ilanlar”, “İlgilenebileceğiniz ilanlar” ve “İlginizi çekebilecek markalar” olarak sahibinden.com’da yerini alıyor.  Kullanıcılar, bulundukları konuma bağlı olarak yakınlardaki alışveriş ilanlarını daha kolay görebilir hale geliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni