Çiçeksepeti, Çiçeksepeti Extra İle Yeni Bir Döneme Giriyor

Online alışveriş sektörünün önde gelen e-ticaret platformlarından Çiçeksepeti, sadece pazaryeri ürünlerinin bulunduğu bir alt marka olarak konumlanan Çiçeksepeti Extra ile yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. 

 

Similarweb verilerine göre çiçek ve hediye kategorisinde dünyanın en çok ziyaret edilen sitesi olan Çiçeksepeti, 2019 yılında bünyesine moda, ev & yaşam, kişisel bakım, süpermarket gibi kategorileri dahil ederek pazaryeri olarak hizmet vermeye başla. Bu süreçte site trafiğini 200 arttırırken, kullanıcı rakamlarındaki 162’lik artış dikkat çekti.

 

Şimdi ise çiçek ve hediyelik ürünleri ile pazaryeri ürünlerini birbirinden ayıraÇiçeksepeti, Çiçeksepeti Extra’yı kullanıcılarıyla buluşturuyor. 

 

Çiçeksepeti Extra’da Kullanıcıları Neler Bekliyor? 

 

Yeni dönemde, “Çiçek gibi Extra, Çiçeksepeti Extra” sloganıyla yola çıkan Çiçeksepeti Extra’da; moda, ev&yaşam, takı&aksesuar, kişisel bakım, spor&outdoor, anne-bebek, süpermarket, hobi, petshop gibi farklı kategoriler altında milyonlarca ürün sunuluyor. 

 

Çiçeksepeti’nin web sitesi ve uygulamasında kullanıcıları, “Çiçek&Hediyelik” ve “Çiçeksepeti Extra” olmak üzere iki seçenek karşılıyor. Kullanıcılar ihtiyaçlarına göre hangi sayfaya girebileceğini seçebiliyor. Ayrıca tek dokunuşla bu sayfalar arasında geçiş yapılabiliyor. 

 

Çiçek Gibi Yeni Kampanya Yayında!

 

12 Eylül itibariyle yayınlanan yeni Çiçeksepeti Extra reklamlarında şaşırtan ve mutluluk veren öğeler dikkat çekiyor. 

 

Üç farklı reklam filmiyle hem geleneksel mecralarda hem de dijital kanallarda boy gösterecek olan yeni kampanyaya; dijital, açıkhava ve radyo reklamları, influencer çalışmaları, ve yepyeni bir kurumsal kimlik çalışması eşlik ediyor. Yenilenen logosuyla birlikte Çiçeksepeti’ne taze bir soluk getiren Çiçeksepeti Extra’da çiçek gibi trend ürünler ve markalarla birlikte kullanım kolaylığı sağlayan daha renkli bir dünya göze çarpıyor. Yeni görsel dünyasındaki güçlü öğeler ve dillerden düşmeyecek yeni jingle bu renkli dünyanın destekçileri olarak öne çıkıyor.

 

Yeni iletişim kampanyalarıyla ilgili yorumunu paylaşan Caner Kırateli – Pazarlama ve Marka İletişim Direktörü : “Çiçeksepeti özel günlerin vazgeçilmezi Kullanıcıların çiçek ve hediye alışverişleri sebebiyle de kalbe yakın duran, mutluluk veren bir marka. Çiçeksepeti’nden gelen bu gücümüzü ve marka bilinirliğimizi arkamıza alarak Çiçeksepeti Extra ile “çiçek gibi” yeni bir alt marka yaratmayı amaçladık” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni