Cadde 10K ve Cadde 21K Koşuları İçin Kayıtlar Başlıyor

Kadıköy Belediyesi’nin Caddebostan Sahili’nde 26 Mayıs Pazar günü gerçekleştireceği Cadde 10K ve Cadde 21K Koşu Yarışları için kayıtlar 1 Mart Cuma günü başlıyor. Çocuk koşusunun da yer alacağı yarışlara katılmak isteyenler www.cadde21k.kadikoy.bel.tr adresinden kayıt
olabilecek.

Kadıköy Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene de Kadıköylülere dopdolu bir yaz dönemi yaşatmak için hazırlıklara başladı. Yaz boyunca tiyatrolar, sinemalar, konserler, spor yarışmaları ve birbirinden özel birçok etkinliğin yapıldığı Kadıköy’de, Cadde 10K ve Cadde 21K koşuları yapılan ilk etkinlik olacak. Kadıköy Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından Caddebostan Sahili’nde gerçekleştirilmesi planlanan Cadde 10K ve 21K Koşu Yarışları, Çetin Emeç Bulvarı’ndan başlayarak Bağdat Caddesi’nde devam edecek.

Caddebostan Sahili’nde 26 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan 10 ve 21 kilometre koşu yarışları ile çocuk koşusu için kayıtlar 1 Mart Cuma günü başlayacak. Yarışlara katılmak isteyenlerin 1 Mart-10 Mayıs tarihleri arasında cadde21k.kadikoy.bel.tr adresini ziyaret ederek kayıt olmaları gerekecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı