Enerji, Deneyim, Dinamizm Boyner Dynamic İle Runtalya Maratonu'nda

Aktif spor ve performans odaklı konsept mağazaları Boyner Dynamic ve Boyner Dynamic Fest ile son yıllarda herkesi aktif yaşama davet eden Boyner, 1-3 Mart’ta Antalya’da gerçekleşecek Runtalya Maratonu’nda spor tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 

Boyner’in spor ve performansı odağına alan mağaza konsepti Boyner Dynamic, bu sene 19’uncusu düzenlenen Runtalya maratonunun destekçileri arasında yerini aldı. Boyner Dynamic, 47 ülkeden yaklaşık 2.000’i yabancı olmak üzere 10.000’i aşkın sporcunun katılımı ile düzenlenecek Uluslararası Runtalya Maratonu’nun heyecan verici atmosferinde, spor tutkunları ve koşu severler ile bir araya gelecek. 

5 km – 10 km – 21 km ve 42 km olmak üzere farklı mesafelerde koşu performansı sergileyecek sporcuların katılacağı Runtalya maratonu bu yıl 1-3 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek. Düzenlenecek yarış öncesi, sırası ve sonrasında çeşitli aktivitelerle üç gün sürecek maratonda Boyner Dynamic, kendi deneyim alanında enerji dolu aktivitelere ev sahipliği yapacak. 

Satış alanının da olacağı deneyim noktasında Boyner Dynamic, refleks challenge, plank, squat oyunları ve sürpriz hediyelerle maraton coşkusuna heyecan katacak. Koşunun düzenleneceği 3 Mart Pazar günü ise, tüm sporcularla beraber Boyner’in koşu takımı Boyner Dynamic Team ve Boyner çalışanları da maratonda yerini alacak. 

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Boyner Dynamic Fest’te spordan dansa, ilham veren söyleşilerden egzersizlere, spinning’ten zumba’ya kadar birçok alanda farklı etkinlikle aktif yaşamı destekleyen Boyner, şimdi de Boyner Dynamic ile herkesi Runtalya’da koşmaya ve harekete geçirmeye davet ediyor. 

Runtalya Expo Alanı / Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı