Mustafakemalpaşaspor Belediye Sahada

Geçtiğimiz sezon namağlup olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselerek rakip tanımayan Mustafakemalpaşaspor Belediye, 2023-2024 Bölgesel Amatör Lig hazırlıkları için sahaya indi.

Rakip tanımayarak, yeşil sahalarda fırtına gibi esen ve Bölgesel Amatör Lig’ine yükselen, Mustafakemalpaşaspor Belediye, Şükrü Erdem Tesisleri’nde Mustafakemalpaşaspor Belediye Teknik Direktör Sait Ulvi Özdemir yönetiminde, yeni sezona hazırlık toplantısını gerçekleştirdi.

Yoğun bir transfer süreci yaşayarak, başarılı oyuncuları takıma kazandıran Mustafakemalpaşaspor Belediye Kulüp Başkanı Ercan Leblebici ‘’ Güçlü kadromuz ile yeni sezona hazırız.  Mustafakemalpaşaspor Belediye Teknik Direktör Sait Ulvi Özdemir yönetiminde ilk toplantımız gerçekleşti. Yeni sezonda özenle hazırladığımız kadromuz ile motivasyonumuz tam. Geçen sezon olduğu gibi bu senede desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’a ve takımımızın 12. Adamı taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun.’’ İfadelerine yer verdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı